Om oss och fotografering

För alla som verkligen gillar fotografering, är det en konst att verkligen försöka lära sig allt de kan inom ämnet. Inom fotografering finns det även människor som har valt detta som yrke. I detta fallet är det givetvis helt naturligt att inneha alla de kunskaper som krävs för att skapa bra foton och även att ha tillskansat sig den utrustning som krävs för detta. Som en tredje grupp finns det de som bara tar bilder med kompakt och digitalkamera för att minnas resor, upplevelser, händelser och semestrar. Dessa människor är också oftast de som laddar upp sina bilder på nätet såsom i sociala media och olika digitala fotoalbum på nätet.

På denna sida kommer du att kunna läsa lite om fotografering, hur det kan vara att leva som fotograf samt vilka olika yrken det finns inom fotografering. Du kommer också att få reda på hur du gör för att ladda upp dina foton och bilder på nätet, var du kan göra det samt hur det kan gå till att skapa en egen hemsida med fotoalbum på nätet för alla de som har detta av intresse.

Detta gör denna sida till en liten men ganska komplett guide gällande allt det som rör fotografering och allt vad det kan innebära runt omkring. Här är det bara att hugga in och läsa. All den information du finner får du helt gratis, skriven i enkla och korta texter och artiklar som skapats enbart för att förmedla små budskap och fakta gällande enkla saker i livet.